26.10.2014

VENDIA brittiläisessä Water Craft -lehdessä

Uusi tuotteemme puuveneenrakennukseen on noteerattu  kansainvälisilläkin markkinoilla. VENDIA –venelaudasta tehtiin hiljattain lehtijuttu englantilaiseen Water Craft –lehteen. Puuveneenrakentajien ammattijärjestön puheenjohtaja Nick Newland otti meihin yhteyttä tehdäkseen artikkelin uudesta, mielenkiintoisesta tuotteesta puuveneenrakentamiseen. Kirjoituksessaan Nick vertailee VENDIA –venelautaa perinteiseen sorvattuun vaneriin sekä kertoo omia mielipiteitään tuotteestamme.

Myös Nick nostaa ensimmäisenä esille VENDIA –venelaudan ja perinteisen venevanerin ulkonäöllisen eron; VENDIA näyttää virheettömältä ja oksattomalta, kuin massiivipuu. Vaneriin verrattuna erona on myös ristiviilujen määrä. Vanerissa joka toinen viilu on ristikkäin, kun taas VENDIA –venelaudassa ristiviiluja on esimerkiksi 9 mm laudassa ainoastaan kaksi. Tämä rakenne lisää VENDIA –venelaudan taivutettavuutta pituussuunnassa, kirjoittaa Nick. Tärkeänä etuna Nick nostaa esille myös VENDIA –venelaudan paksun pintaviilun. Pintaviilu on 1,5 mm, kun perinteisessä vanerissa pintaviilu voi olla 1 mm tai jopa vähemmän.


Nick pitää VENDIA –venelautaa mielenkiintoisena uutena tuotteena puuveneenrakennukseen ja uskoo, että tästä tuotteesta saadaan kevyitä, kauniita ja huoliteltuja veneitä.

Klikkaa kuvia lukeaksesi artikkeli:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti