28.8.2014

VENDIAN valmistuspolku


1. RAAKA-AINE

VENDIA –venelaudan raaka-aineena käytetään hitaasti kasvaneen männyn tyveä. Laadukas raaka-aine on VENDIA –venelaudan sydän. Puolestaan puun hyvä perimä, oikea maaperä, puhdas ilma ja vesi sekä hidas kasvu ovat laadukkaan raaka-aineen tärkeimmät rakennusaineet.

Laadukas raaka-aine ja viilujen valmistaminen leikkaamalla tekevät VENDIASTA kauniin ja kestävän.
2. PUUNKORJUU

Koska laadukas raaka-aine on VENDIAN ydin, ovat huolellinen puunkorjuu ja tukkien valinta tärkeä vaihe VENDIAN valmistusprosessissa. VENDIAN raaka-aineeksi valikoidaan vain erittäin järeitä ja hyvälaatuisia tyvitukkeja PEFC-sertifioiduista metsistä.

3. VALMISTUS

Meillä on nykyaikainen tuotantolinja, ammattitaitoinen henkilöstö ja halu tehdä paras mahdollinen tuote puuveneen rakentajille. Kuitenkin, ennen kuin  venelauta on valmis asiakasta varten, sisältää se monta tärkeää työvaihetta. Ensimmäisenä on tukkien kuorinta ja 72 tunnin haudutus 90 asteessa. Tämän jälkeen tukit leikataan viiluiksi ja kuivataan. Sen jälkeen viilut leikataan ja saumataan liimattavaan muotoonsa. Tämän jälkeen viilut liimataan, prässätään, särmätään ja hiotaan lopulliseen muotoonsa. Lopuksi tarkastetaan jokaisen venelaudan laatu ja paketoidaan lähetystä varten. Nyt VENDIA –venelauta on valmis lähetettäväksi asiakkaalle.


4. VENDIA


Näin syntyy VENDIA –venelauta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti