23.3.2016

VENDIA Kuopiossa Kallavesj'-messuilla 1.-3.4.2016

VENDIA on esillä Kuopiossa Kallavesj’-messuilla 1.-3.4.2016. VENDIAN esittelypisteellä pääset tutustumaan sekä VENDIA-venelautaan, että muihin VENDIA-tuoteperheen tuotteisiin. Uutena tuotteena esillä on mahonkiviilupintainen venelautamme. Meidät löydät osastolta E10.

Osastomme lisäksi VENDIA-venelaudasta valmistettuja Niko-kuntosoutuveneitä on esillä sekä Kuopion kaupungin osastolla F1 sekä Savon ammatti- ja aikuistopiston osastolla D7. Näillä osastoilla pääset tutustumaan veneenrakennuskursseihin, joilla voit rakentaa helposti ja nopeasti valmistuvan Niko-kuntosoutuveen itsellesi.Uutta! Osastollamme pääset tutustumaan aiemmin esiteltyyn Niko-kuntosoutuveneeseen, joka on valmistettu mahonkiviilupintaisesta VENDIA-venelaudasta. Mahonkisen Niko-kuntosoutuveneen on suunnitellut ja rakentanut venesuunnittelija Jarmo Häkkinen. Samalla osastolla on esillä myös Veneveistämö Ruotsalaisen VENDIA-venelaudasta valmistettu savolaismallinen soutuvene.

Tulossa! Kevään mittaan uutena tuotteena tuotevalikoimamme tulee kasvamaan täysmahonkisella VENDIA-venelaudalla. Seuraa tiedotusta ja ole ensimmäisten joukossa tutustumassa uuteen tuotteeseemme.

Nähdään Kallavesj'-messuilla!

VENDIA paikanpäällä messuilla, seuraa Facebookissa ja Instagramissa.
Aukioloajat: www.kallavesj.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti