22.7.2014

Sulkavan Suursoudut


VENDIA oli esillä Sulkavan Suursouduissa 11.-12.7.2014. VENDIAN esittelypisteellä pääsi tutustumaan uudentyyppiseen venelautaan sekä ihastelemaan VENDIA –venelaudasta tehtyä puuvenettä. VENDIAN esittelypisteellä kävikin kuhina, kun paikalla pääsi osallistumaan arvontaan, jossa palkintona oli esillä ollut puuvene.




Palkintona olleen puuveneen ovat valmistaneet veneenrakennuksen opiskelijat Johannes Leppävuori ja Jarmo Parviainen Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta. Veneen on suunnitellut veneensuunnittelija Jarmo Häkkinen ja vene on malliltaan Venla-vene. Materiaalina veneessä on käytetty suorasyistä VENDIA –venelautaa.



Puuvene sekä VENDIA -venelauta materiaalina keräsivät paljon ihasteluja erityisesti ulkonäkönsä vuoksi. Esittelypisteellä vierailleet ihastelivat veneen kaunista ja oksatonta pintaa. Esittelypisteellä vierailleet veneentekijät kehuivat myös VENDIA –venelaudan jämäkkyyttä materiaalina.



Saimaannorppakin tykkäsi VENDIASTA. Luontoliitto kuvasi Sulkavan Suursouduissa materiaalia tulevaan kampanjaansa saimaannorpan suojelemiseksi. Myös VENDIA pääsi osaksi Luontoliiton kampanjaa.



Puuveneen arvonta suoritettiin lauantaina 12.7. klo 18.00. Veneen onnellinen voittaja ja uusi omistaja on Terttu Tuominen Salosta. Terttu osallistui edellisenä päivänä soutuihin 60 kilometrin matkalla ja kertoi veneen voittamisen kruunanneen koko tapahtuman. Ennen voittoaan Terttu jutteli tuttavilleen, että tämän kauniin veneen voittaminen olisi toiveiden täyttymys. Voiton jälkeen Terttu kertoo soudelleensa veneellä paljon. Kuulemamme mukaan vene on helppo ja kevyt soutaa.

Onnea vielä Tertulle ja mukavia soutuhetkiä uuden veneen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti